Sarajevo

Ćavar primio u nastupnu posjetu ambasadora Pakistana

Ćavar se posebno zahvalio ambasadi i Vladi Pakistana na urgentnoj pomoći upućenoj nakon katastrofalnih poplava u BiH u maju ove godine

Slika

Zamjenik ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Mladen Ćavar primio je danas u nastupnu posjetu ambasadora Pakistana u BiH Muhammada Yousafa.

Ćavar je izrazio dobrodošlicu ambasadoru Yousafu i zaželio uspjeh u budućem radu. Istaknuto je da je dosadašnja saradnja između Ministarstva sigurnosti BiH i ambasade Pakistana bila na izuzetnom nivou, te je izraženo obostrano očekivanje da će se u narednom periodu dodatno unaprijediti, prvenstveno u cilju jačanja sigurnosti dvije zemlje.

Ćavar se posebno zahvalio ambasadi i Vladi Pakistana na urgentnoj pomoći upućenoj nakon katastrofalnih poplava u BiH u maju ove godine.

Ukazujući na dobre prijateljske veze između dvije države, ambasador je istakao da će Pakistan nastaviti da podržava teritorijalni integritet BiH, te njen put ka članstvu u Evropskoj uniji. 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.