Zamjenik ministra sigurnosti

Ćavar na sastanku Komiteta ministara Konvencije o policijskoj saradnji zemalja JI Evrope

Ćavar je potpisao akt kojim se definira dugoročna saradnja i podrška radu Sekreterijata Konvencije.

Slika

Zamjenik ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine Mladen Ćavar prisustvovao je sastanku Komiteta ministara Konvencije o policijskoj saradnji zemalja jugoistočne Evrope (PCC SEE), koji je održan jučer na Brdu kod Kranja u Sloveniji.

Na sastanku se diskutovalo o mogućnosti prisustva Kosova sastancima Konvencije, kao i o finansiranju aktivnosti nakon 2015. godine. Dogovoreno je da će se pripremiti prijedlog u pisanoj formi o mogućnosti prisustva Kosova na sastancima u svojstvu “gosta”, koji će biti dostavljen državama ugovornicama Konvencije na mišljenje.


 

Zamjenik Ćavar jučer je potpisao akt kojim se definira dugoročna saradnja i podrška radu Sekreterijata Konvencije.

Ćavar je u svom obraćanju  naglasio da Bosna i Hercegovina potvrđuje spremnost za razvijanje partnerstva i saradnje u okviru različitih inicijativa u jugoistočnoj Evropi kako doprinos naše zemlje regionalnoj sigurnosti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.