London

Ćavar na Globalnom samitu o borbi protiv seksualnog iskorištavanja djece na internetu

Predstavnici preko 70 zemalja nastojat će kroz razmjenu iskustva pronaći rješenja za uklanjanje neprikladnih fotografija s interneta, identifikaciju i zaštitu žrtava i jačanje saradnje između agencija za provedbu zakona.

Slika

Zamjenik ministra sigurnosti BiH Mladen Ćavar prisustvuje Globalnom samitu o borbi protiv seksualnog iskorištavanja djece na internetu koji se održava u Londonu. Samit je okupio međunarodne vlade, agencije za provedbu zakona te organizacije industrijskog i civilnog  društva s ciljem dogovora konkretnih akcija te stvaranja jakih partnerstva i međunarodne mreže prekogranične saradnje.

U okviru Samita, predstavnici preko 70 zemalja nastojat će kroz razmjenu iskustva pronaći rješenja za uklanjanje neprikladnih fotografija s interneta, identifikaciju i zaštitu žrtava i jačanje saradnje između agencija za provedbu zakona.

Za vrijeme Samita, zamjenik Ćavar sastao se sa ministrom policije i krivičnog pravosuđa, Mike Penningom kojeg je upoznao s mjerama koje Bosna i Hercegovina poduzima u borbi protiv seksualnog iskorištavanja djece na internetu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.