Bakir Hadžiomerović

Brojni zvaničnici, narod i mladi ujedinjeni na konvenciji SDP-a Stolac

Uz više od 300 građana održana promotivna konvencija SDP BiH.

Slika

29. 08. 2014., u Stocu je uz učešće više od 300 građana održana promotivna konvencija SDP BiH Događaju upriličenom u caffe baru „Nota“ prisustvovao je i niz zvaničnika SDP BiH na svim razinama vlastiuključujući Mladena Ćavara, zamjenika ministra sigurnosti Bosne i Hercegovine, Zorana Mikulića, ministra pravde FBiH, Vesnu Saradžić, dopredsjednicu Doma naroda FBiH, Anera Žuljevića, predsjednika KO SDP HNK, Amera Zagorčića, ministra privrede HNK, Samira Hadžihusejnovića, ministra finansija HNK, te više zastupnika SDP BiH u parlamentarnim tijelima na svim nivoima vlasti.

Stočane je pozdravio i Bakir Hadžiomerović, budući član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, koji je prethodno odao počast stolačkim žrtvama iz proteklog rata pred koštanom bolnicom.

Događaju su u svojstvu gostiju prisustvovali predstavnici religijskih zajednica. Prisutni su po okončanju službenog dijela programa vrijeme proveli u ugodnom druženju i razgovoru.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu



Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.