Sarajevo

Božićna čestitka premijera Federacije BiH Nermina Nikšića

“Iskreno želim da Božić provedete u radosti porodičnog okupljanja, u ljubavi i dobrom raspoloženju.

Slika

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić je, u ime Federalne vlade i svoje lično, uputio građanima Bosne i Hercegovine pravoslavne vjeroispovijesti božićnu čestitku, saopćio je Ured za odnose s javnošću Vlade Federacije BiH..

"Iskreno želim da Božić provedete u radosti porodičnog okupljanja, u ljubavi i dobrom raspoloženju. Vjerujem da će vam ovaj veliki hrišćanski praznik uliti snage da, zajedno sa svim Bosancima i Hercegovcima, prevladate sve životne izazove i, na taj način, doprinesete ukupnom boljitku.

Čestitajući Božić, vama i vašim najbližima upućujem želje za dobro zdravlje, učvršćenje postojećih i sticanje novih prijateljstava, za lični i opšti prosperitet”, navodi se u čestitki premijera Nikšića.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.