Božićna čestitka predsjednika SDP BIH Nermina Nikšića

Povodom katoličkog Božića, predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić uputio je čestitku nadbiskupu Vinku Puljiću i svim katolicima.
„Poštovani i preuzvišeni nadbiskupe Puljić,

Vama, svećenstvu Katoličke crkve i svim katolicima u Bosni i Hercegovini u ime Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine i svoje lično ime, želim da, u sreći, veselju i dobrom zdravlju, u krugu porodice, prijatelja i susjeda, provedete ovaj praznik ljubavi i mira.

Današnji praznik je još jedna prilika da se prisjetimo kako je i ovo jedno od bogatstava Bosne i Hercegovine, u kome svi imamo priliku da slavimo naše različitosti.

Božić je prilika da još jednom naša srca ispunimo nadom u bolju budućnost za sve građane naše divne domovine.

Čestit Božić“, stoji u čestitci.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu