Čestitka OO SDP BiH Visoko 9. maj

Bosna i Hercegovina je država koja baštini dugu tradiciju antifašizma

OO SDP BiH Visoko upućuje iskrene čestitke svim građankama i građanima, antifašistkinjama i antifašistima Visokog i Bosne i Hercegovine povodom Dana pobjede nad fašizmom, Dana Zlatnih ljiljana i Dana Evrope.

Bosna i Hercegovina je država koja baštini dugu tradiciju antifašizma i borbu za prava svakog čovjeka. Deveti maj je Dan Evrope i Dan pobjede nad fašizmom. Želimo da naša zemlja nastavi njegovati evropske vrijednosti slobodu, jednakost i demokratiju, kao i vrijednosti antifašizma. Izuzetno je značajno što su i dobitnici Zlatnog ljiljana, kao najvećeg ratnog priznanja, ovaj datum odredili za Dan Zlatnih ljiljana.

SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.