Nermin Nikšić

Bojim se da će naredna godina biti još teža

Predsjednik Socijaldemokratske partije BiH Nermin Nikšić rekao je da građani ne mogu biti zadovoljni sa odlezećom  godinom. A, boji se, dodao je, da bi naredna godina za njih mogla biti i teža.

“Kada je u pitanju politička situacija u BiH, očito da je došlo do političkog bankrota aktuelne koalicije na svim nivoima. Koalicija funkcinište samo do onog trenutka kada treba raspodijeliti javne resurse, javna preduzeća…”, rekao je Nikšić.

“Kada bi gledali tehničke stvari, moramo biti zadovoljni činjenicom jer je naša aplikacija za članstvo u EU prihvaćena kao kredibilna. Ali, već sada imamo primjere da prilikom sastanka po ovom famoznom Mehanizmu koordinacije, na tim sastancima uopće ne učestvuju predstavnici Vlade RS.

Iz RS su dobili ono o čemu nisu ni sanjali, a to je da se bez njihovog učešća ne može ništa odlučiti, kao ni bez učešća kantona…”, naveo je Nikšić i dodao da ne vidi nikakav ozbiljan plan aktuelne vlasti da odgovori na Upitnik EU budu kredibilni.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.