GO SDP Mostar

Bivši predsjednik mostarskog DF-a Mahmut Trčalo od danas novi član SDP-a

Poznati mostarski poduzetnik i bivši predsjednik mostarskog ogranka DF-a Mahmut Trčalo od danas je novi član SDP-a.

Trčalo je svojevremeno istupio iz Demokratske fronte jer se nije slagao sa ulaskom pomenute stranke u koaliciju sa SDA na Lokalnim izborima u Mostaru. Radi se o uspješno poduzetniku i vlasniku privatne građevinske firme.

– U politiku sam ušao jer želim promjene u Mostaru, da ponovno bude onakav kakvim ga mi stariji Mostarci pamtimo – jedinstven, razvijen i progresivan grad na usluzi svojim građanima. Sve one vrijednosti za koje sam se godinama zalagao sada pronalazim u radu SDP-a i zato sam se odlučio da i ja doprinesem jačanju jedne nove, prije svega trasnparentne politike – istaknuo je Trčalo.

Arman Zalihić, predsjednik mostarskog SDP-a nije krio zadovoljstvo jačanjem organizacije na čijem je čelu.

– Zadnjih mjeseci imamo veliki broj novih učlanjenja, a izuzetno mi je zadovoljstvo što je Mahmut Trčalo naš novi član. U njegove iskrene političke namjere sam se bezbroj puta uvjerio. O tome najbolje govore i posljednji izbori, kada je između stolice i ideje, izabrao ovo drugo. Nova učlanjenja jasno pokazuje da SDP ima najveći trend rasta popularnosti u Mostaru i ne sumnjam da ćemo na idućim izborima kao najjača opozicijska stranka biti snažna alternativa vladajućim strankama u HNK.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu