Novi članovi

Bivši predsjednik i najuže rukovodstvo OO BPS-a Kalesija pristupili SDP-u

U prostorijama SDP-a Kalesija ozvaničen je prijem novih članova SDP-a BiH. Naime, bivši predsjednik i najuže rukovodstvo OO BPS-a Kalesija su pristupili SDP-u BiH.

„Bosni i Hercegovini, Tuzlanskom kantonu i općini Kalesija je potrebna promjena političkog koncepta , odnosno nova snaga koja će BiH donijeti više socijalne pravde i ravnopravnosti, koja će uspjeti da izgradi društvo u kojem naša omladina naći posao, a ne ići izvan Bosne i Hercegovine“, kazao je Fejzulah Mujanović, novoprimljeni član SDP-a BiH.

Predsjednik OO SDP-a Dževad Hadžić je izrazio dobrodošlicu novoprimljenim članovima i zaželio da u budućnosti, zajedničkim djelovanjem, radimo na promociji i izgradnji socijalne pravde, uvjereni da ćemo od oktobra 2018.godine biti prva politička partija koja će Bosnu i Hercegovinu voditi ka prosperitetu.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.