KO SDP BiH USK

BiH za sve nas, po mjeri svih nas!

Skupovi Kantonalne organizacije SDP BiH Unsko-sanskog kantona održani u proteklom periodu na kojima su predstavljeni kandidati za sva tri nivoa vlasti, te direktan svakodnevni kontakt i razgovor s građanima, značajan su pokazatelj da je Socijaldemokratska partija u ovom kantonu prepoznata kao politička snaga s pozitivnim predznakom, jedina koja ima konkretnu viziju države Bosne i Hercegovine u naredne četiri godine, konkretan plan za obnovu ekonomije i provođenje neophodnih reformi u oblastima obrazovanja, zdravstva, socijalne zaštite, pravosuđa i javne uprave.

Socijaldemokratska partija odlučno nastavlja borbu za prava obespravljenih radnika, pripadnika boračke populacije, za dostojanstven život penzionera, za otvaranje novih radnih mjesta, razvoj kulture i sporta, kreiranje društva i prilika koje će mladim ljudima dati razlog za ostanak, za pravedno društvo, društvo bez korupcije i nepotizma, društvo u kojem će svi imati jednake šanse.

Svjesni činjenice da je trenutno stanje u zemlji neprihvatljivo, da nažalost velika većina građana jedva preživljava i da se stvari moraju radikalno mijenjati, građanima BiH i Unsko-sanskog kantona ponudili smo alternativu – DA podrže našu viziju i naš plan za obnovu zemlje i zajedno sa SDP-om u naredne četiri godine naprave iskorak u sigurnu budućnost svih nas i naše djece, ili da se sunovrate desetcima godina u prošlost. Izbor je jasan.

Isto smo tako svjesni i odgovornosti koju preuzimamo i upravo zato trebamo podršku i povjerenje što je moguće većeg broja građana Bosne i Hercegovine da zaista stvorimo zemlju za sve nas, po mjeri svih nas.

Do pobjede!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.