Malik Garibija

BiH je data u amanet samo svojim građanima

“Bosna i Hercegovina je data u amanet samo svojim građanima. I djeci svojih građana, nikome više”, istakao je Malik Garibija, član GO SDP-a, u Odgovorite ljudima.

“I ja mogu imati prijatelje i u Srbiji i u Turskoj i u Doboju i u Bihaću i u Trebinju i bilo gdje drugo, ali opet se vraćamo, i to je dio ove priče, ovog nekakvog tronošca, kao da smo plemena, kao da nismo civilizirani ljudi pa moraju plemena da rade, sarađuju ili žive sa nekim ko im je po nekim odrednicama srodno pleme.

Dakle, Aleksandre, ti iz Doboja si meni bliži nego ne znam ti ko iz Istanbula. Mi živimo u istoj državi, imamo istu ličnu kartu. Ne smijemo dovesti ovu državu i sa pristajanjem na takvu retoriku vodimo ovu državu opet u nekakve ratove i sukobe. Moramo se okrenuti onome što su evropske vrijednosti, onome što je moderna, savremena država i moramo to uraditi za dobrobit ove naše generacije i naše djece”, poručio je Garibija.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.