Svjetsko prvenstvo

BiH ima realne šanse da prođe u drugi krug takmičenja

Kako god da završe nemamo razloga da ih kritikujemo, postigli su najveći sportski uspjeh koji je BiH imala od svog osamostaljenja

Slika

Šef Kluba poslanika SDP BiH u Predstavničkom domu Federalnog parlamenta Jasenko Selimović, komentirajući nastup nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, kazao je da BiH, po njegovom mišljenju, ima realne šanse da prođe u drugi krug tog takmičenja.

On je za Agenciju FENA istakao da je svaki rezultat koji bh. reprezentativci ostvare večeras protiv favorizirane Argentine veliki.

– Kako god da završe nemamo razloga da ih kritikujemo, postigli su najveći sportski uspjeh koji je BiH imala od svog osamostaljenja – rekao je Selimović.

Mišljenja je i da postoje realne šanse da BiH prođe prvu grupu, jer, dodaje, ”fudbal i jeste najvažnija sporedna stvar na svijetu zbog toga što je nepredvidiv”.

Kad je u pitanju utakmica između reprezentacija Brazila i Hrvatske kazao je da je ta utakmica dokaz da i u sportu ”veliki jedu male”.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.