Saša Magazinović

BiH danas, više nego ikada, treba ljude poput Džemala Bijedića

Predsjednik Glavnog odbora SDP BiH Saša Magazinović odao je počast Džemalu Bijediću i njegovoj supruzi Raziji u povodu 40-te godišnjice od njihove tragične smrti.

“Životno djelo Džemala Bijedića, njegove ljudske i profesionalne osobine, moraju biti čuvane od zaborava i služiti kao putokaz sadašnjim i budućim generacijama. U današnje vrijeme, kada upitne društvene vrijednosti imaju primat nad onim pozitivnim i kada u politici ima sve više podjela, korupcije i ličnih interesa, Bosna i Hercegovina više nego ikada treba ljude poput Džemala Bijedića”, rekao je ovom prilikom Magazinović.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.