BH blok ZDK: Vodimo odgovornu politiku

Mi, stranke BH bloka, Socijaldemokratska partija, Demokratska fronta i Naša stranka, poručujemo Vama, građanima Zeničko-dobojskog kantona, da vodimo odgovornu politiku za koju smatramo da predstavlja najbolji put za stvaranje uslova za bolji život svakog čovjeka.

Svjesni veoma kompleksnog okruženja i ukupne političke situacije u Bosni i Hercegovini, spremni smo na principima zajedničkog djelovanja, koje smo potpisali prije nepuna dva mjeseca, nastaviti započete procese jedne nove i drugačije politike.

Kao rezultat našeg odgovornog političkog angažmana, zajedno sa svojim partnerima, uspjeli smo, za veoma kratko vrijeme – konstituisati Zakonodavnu vlast u Zeničko-dobojskom kantonu, izabrati rukovodstva Klubova naroda, rukovodstvo Skupštine Zeničko-dobojskog kantona, Kolegij te radna tijela Skupštine. Održane su i tri redovne sjednice na kojima su donesene veoma bitne odluke koje su omogućile normalno funkcionisanje institucija Zeničko-dobojskog kantona. U narednih desetak dana očekujemo i sjednicu na kojoj ćemo završiti proces konstituisanja Zakonodavne vlasti, izborom pet delegata u Dom naroda Federacije Bosne i Hercegovine i imenovanjem mandatara za sastav nove Vlade Zeničko-dobojskog kantona.

Svim građanima Zeničko-dobojskog kantona želimo zdravlje, sreću i porodično blagostanje u nastupajućoj 2019. godini.

Neka 2019. godina bude godina borbe za pravdu i izgradnju povjerenja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.