SDP BiH Velika Kladuša

Bezobzirnost vladajuće većine u Općinskom vijeću Velika Kladuša, nema odabira dobitnika javnih priznanja

OO SDP BiH Velika Kladuša oštro osuđuje neviđenu bahatost i bezobzirnost vladajuće većine u Općinskom vijeću Velika Kladuša zbog nedonošenja odluke o odabiru dobitnika najvišeg općinskog priznanja „Februarska nagrada“ i javnog priznanja „Plaketa općine Velika Kladuša“.

Ovakvo ponašanje općinskih vijećnika koje su građanke i građani Velike Kladuše izabrali da zastupaju društvene interese je neviđeno u modernoj historiji Velike Kladuše.

Činjenica da će njihovom zaslugom Velika Kladuša po prvi put proslaviti svoj rođendan bez uručivanja najvišeg općinskog priznanja Februarske nagrade, te Plakete općine osobama koje su, za razliku od njih, svojim trudom i zalaganjem na neki način doprinijeli razvoju naše općine, predstavlja novu sramotu i nazadovanje naše Općine.

Mišljenja smo da je Općinsko vijeće za dobitnika Februarske nagrade trebalo izabrati onu osobu koja je imala najveći broj prijedloga od strane građana, poduzetnika, udruženja i organizacija, što važi i za Plaketu općine.

Građanke i građani Velike Kladuše već predugo i preskupo plaćaju nerad vijećnika koji zarad ličnih interesa i sujeta blokiraju i ruše sve pred sobom.

Velika Kladuša je pretrpjela štošta, a pretrpjet će i ovu najgoru Općinsku vlast u njenoj historiji, nakon čega će isti završiti tamo gdje im je i mjesto, na smetlištu historije.

Predlažemo da se svečana sjednica Općinskog vijeća povodom Dana općine Velika Kladuša odgodi, jer ste uspjeli i svečani dan naše Općine da ispolitizirate i stavite na njega mrlju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.