Sindikat Krivaje

Bez Nikšića propada dogovor za radnike

Uz pomoć Vlade FBiH smo uspjeli napraviti iskorak za ovu firmu i njenih hiljadu radnika i veoma smo blizu rješavanju nagomilanih problema – kazao je Balić za Fenu

Slika

Svi problemi se mogu rješavati dogovorima o čemu svjedoči i primjer IP Krivaja d.o.o. Zavidovići – u stečaju – izjavio je predsjednik Sindikata IP Krivaja  Ferid Balić.

On je kazao da već dvije i po godine sarađuju sa premijerom Nerminom Nikšićem i sa Vladom FBiH i da su zadovoljni, jer su puno učinili za preduzeće Krivaja  tako da radnici vjeruju u spas kompanije.

– Uz pomoć Vlade FBiH smo uspjeli napraviti iskorak za ovu firmu i njenih hiljadu radnika i veoma smo blizu rješavanju nagomilanih problema –  kazao je Balić za Fenu, komentarišući zahtjeve demonstarnata za smjenom Federale vlade i premijera.

– Ukoliko premijer podnese ostavku bojim se da bi propali neki raniji dogovori i rješenja za ovu firmu. Podržavamo opravdane zahtjeve nezadovoljnih radnika, ali apelujemo na građane da ne ruše Vladu jer se situacija na taj način može dodatno usložniti –  dodao je Balić.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.