Berislav Buković, legendarni fudbaler splitskog Hajduka i banjalučkog Borca, postao član GO SDP Banja Luka

Gradska organizacija SDP BiH Banja Luka informiše javnost da je Berislav Buković, legendarni fudbaler splitskog Hajduka i banjalučkog Borca, od danas član ove organizacije.

Nakon nedavnog primanja u članstvo doktora Slobodana Lukića, ovo je još jedan od članova koji će značajno pojačati redove banjalučke organizacije SDP-a i pomoći u pripremi za predstojeće lokalne izbore u novembru.

SDP BiH Banja Luka sasvim sigurno neće stati na ovome, te će i u narednom periodu raditi na širenju članstva, a sve u sklopu cilja da se SDP vrati u odborničke klupe Gradske skupštine Banja Luke.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.