Benjamina Karić učestvovala na B40 Samitu gradonačelnika balkanskih gradova

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić je učestovala na B40-Samitu gradonačelnika balkanskih gradova.

Pored nje učestvovali su i gradonačelnici Beograda, Atine, Podgorice, Skoplja, Tirane, Kotora, Splita, Pule i brojnih drugih gradova.

“Građenje mostova prijateljstva i solidarnosti je jednako važno kao i jačanje regionalne saradnje na Balkanu. Hvala prvom čovjeku turske pobratimske metropole, Ekremu İmamoğluu, našem domaćinu i organizatoru”, poručila je Karić.

Cilj susreta su razgovori o tome kako gradovi mogu da se nose sa dugoročnim promjenama temperatura i vremenskih prilika u regionu.

Tražit će partnerstva u cijelom regionu za podatke i digitalne tehnologije kako bi postigli ekonomski rast i poboljšali kvalitet života, a teme su i demokratija, migracije i ekonomska saradnja.

klix.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu



Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.