Benjamina Karić u posjetu primila novog austrijskog šefa diplomatije

Novi šef austrijske diplomatije Michael Linhart stigao je u službenu posjetu Sarajevu i Bosni i Hercegovini što je ujedno i prva inostrana posjeta ovog diplomate nakon što je prije nekoliko dana preuzeo funkciju ministra vanjskih poslova Austrije.

Linhart je u popodnevnim satima stigao u Sarajevo, a prve sate nakon dolaska iskoristio je za posjetu Vijećnici i sastanak s gradonačelnicom Sarajeva Benjaminom Karić.

S balkona Vijećnice, Linhart je posmatrao grad, a nakon kratkog sastanka, gradonačelnica Sarajeva uručila je austrijskom šefu diplomatije monografiju Grada Sarajeva.

klix.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.