OO SDP BiH Centar

Benjamin Isović pristupio SDP BiH

Poznati sarajevski kulturni radnik Benjamin Isović, sin legendarnog pjevača sevdalinki Safeta Isovića, pristupio je u redove Općinske organizacije SDP BiH Centar Sarajevo. Time je ova organizacija dobila mnogo, posebno što se kod građana postepeno vraća povjerenje da je, ipak SDP jedina alternativa trenutnoj vlasti.

• Posebno je zadovoljstvo, a slobodno mogu reći i čast da nam se pridružila tako renomirana osoba kao što je Benjamin Isović. Još sam više obradovan time što je ovo nastavak pozitivnog trenda učlanjivanja u OO SDP BiH Centar od strane građanima poznatijih ličnosti, koji su svojim pristupanjem SDP-u jasno poručili da smo jedina alternativa kojoj vrijedi pokloniti povjerenje, istakao je Slaven Kovačević, predsjednik OO SDP BiH Centar.

Sa svoje strane, Isović je kazao da je u redove SDP-a došao veoma inspirisan i motivisan.

• Došao sam da svojim prijateljima pomognem da na ideju »Bošnjačkog jedinstva« odgovorimo mnogo širom i jačom idejom »Građanskog jedinstva,« rekao je Benjamin Isović.