OO SDP BiH Centar

Benjamin Isović pristupio SDP BiH

Poznati sarajevski kulturni radnik Benjamin Isović, sin legendarnog pjevača sevdalinki Safeta Isovića, pristupio je u redove Općinske organizacije SDP BiH Centar Sarajevo. Time je ova organizacija dobila mnogo, posebno što se kod građana postepeno vraća povjerenje da je, ipak SDP jedina alternativa trenutnoj vlasti.

  • Posebno je zadovoljstvo, a slobodno mogu reći i čast da nam se pridružila tako renomirana osoba kao što je Benjamin Isović. Još sam više obradovan time što je ovo nastavak pozitivnog trenda učlanjivanja u OO SDP BiH Centar od strane građanima poznatijih ličnosti, koji su svojim pristupanjem SDP-u jasno poručili da smo jedina alternativa kojoj vrijedi pokloniti povjerenje, istakao je Slaven Kovačević, predsjednik OO SDP BiH Centar.

Sa svoje strane, Isović je kazao da je u redove SDP-a došao veoma inspirisan i motivisan.

  • Došao sam da svojim prijateljima pomognem da na ideju »Bošnjačkog jedinstva« odgovorimo mnogo širom i jačom idejom »Građanskog jedinstva,« rekao je Benjamin Isović.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.