Dragan Stevanović preuzeo mandat vijećnika SDP-a u Općinskom vijeću

Benjamin Isović kao zamjenik predsjedavajućeg OV Centar neće primati plaću

Općinsko vijeće Centar Sarajevo, u utorak 19. januara, održalo je nastavak prve konstituirajuće sjednice. U nastavku sjednice kojom je predsjedavao Sejad Đozo razmatrala se samo jedna tačka, izbor zamjenika predsjedavajućeg Vijeća.

Jasmin Ademović je, u ime Komisije za izbor i imenovanja i mandatno imunitetska pitanja, informisao vijećnike da su navedenoj komisiji dostavljena dva prijedloga za zamjenika predsjedavajućeg i to Ira Adilagić (Naša stranka) i Benjamin Isović (SDP).

U obraćanju vijećnicima, prije izjašnjavanja, Adilagić i Isović su istakli da će svoj angažman, kao zamjenici predsjedavajućeg, obavljati isključivo na volonterskoj osnovi.

“Smatram da u vrijeme zdravstvene i ekonomske krize trebamo biti racionalni u trošenju novca građana i zbog toga želim krenuti od sebe”, naglasio je Isović.

nap.ba


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu