Belmin Zukan

Belmin Zukan je rođen 29.10.1995. godine u Zenici. Po zanimanju je bachelor prava, diplomu je stekao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu kao jedan od najboljih studenata u svojoj generaciji zbog čega je nagrađen Srebrenom značkom Univerziteta u Sarajevu.

Na istom fakultetu trenutno priprema master tezu na temu: „Izbor članova zakonodavnog tijela u složenim državama“. Zaposlen je kao advokatski pripravnik.

Predsjednik je Gradske organizacije SDP BiH Visoko. Član je Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine od marta 2018. godine. Također, trenutno je i član Kantonalnog odbora SDP BiH ZDK i Predsjedništva KO SDP BiH ZDK.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu