Sarajevo

Bećirović uputio izraze saučešća povodom tragedije u jami Raspotočje

Porodicama poginulih rudara koje preživljavaju najteže trenutke upućujem iskreno saučešće zbog gubitka njihovih najmilijih – navodi se u telegramu saučešća

Slika

Povodom tragedije u jami Raspotočje Rudnika mrkog uglja Zenica, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Bećirović, porodicama poginulih rudara uputio je izraze saučešća.

– Tragična pogibija rudara u jami Raspotočje veliki je gubitak prije svega za njihove najbliže ali i za cijelu Bosnu i Hercegovinu. Porodicama poginulih rudara koje preživljavaju najteže trenutke upućujem iskreno saučešće zbog gubitka njihovih najmilijih – navodi se u telegramu saučešća.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.