Bećirović u Mostaru, Semir Drljević-Lovac u ime PMP službeno podržao kandidaturu za člana Predsjedništva BiH

Dr. Denis Bećirović, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH danas se u Mostaru u društvu predsjednika SDP BiH, Nermina Nikšića, susreo sa Semirom Drljevićem – Lovcem, legendarnim mostarskim komandantom Armije RBiH i predsjednikom Prve mostarske partije.

Ovom prilikom, Semir Drljević – Lovac je u ime Prve mostarske partije i službeno potvrdio podršku kandidaturi dr. Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Drljević, ratni komandant odbrane Mostara, poznat je po tome što je u Parizu 9. maja 1995. godine u vojnoj paradi u povodu Dana pobjede nad fašizmom imao čast da nosi tada službenu zastavu međunarodno priznate Republike Bosne i Hercegovine. Tog dana je na najvećoj i najveličanstvenijoj vojnoj smotri na svijetu službena vojska države Bosne i Hercegovine koja je vodila bitku za obranu svoje zemlje priznata kao nosilac antifašističkog naslijeđa.

Prva mostarska partija, na čijem čelu se nalazi Drljević, respektabilna je regionalna politička partija koja je zastupljena i u Skupštini Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.