Bećirović: Sretan Božić svim pravoslavnim vjernicima!

Poštovani građani pravoslavne vjeroispovijesti,

Povodom pravoslavnog Božića upućujem svim pravoslavnim vjernicima najiskrene čestitke. Božić je praznik koji govori o radosti kojoj prethodi puno iskušenja i praštanja. Želim vam da ga sa svojom porodicom i prijateljima provedete u sreći, miru i radosti te u međusobnom razumijevanju, solidarnosti i toleranciji.

Želim da vam predstojeći praznik podari dodatne snage za jačanje međuvjerske i međunacionalne tolerancije u državi Bosni i Hercegovini. Vrijeme je da afirmiramo vrline kao što su: ljubav, pažnja, dobročinstvo, pravedno postupanje, činjenje dobra, suprostavljanje zlu i nepravdi i njihovo otklanjanje.

Naše različitosti ne trebaju nas razdvajati već trebaju biti prednost i bogatstvo koje će nas zbližavati u izgradnji demokratske i tolerantne države Bosne i Hercegovine.

S poštovanjem,

Prof. dr. Denis Bećirović

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.