Bećirović s Dudakovićem: Odbrana države BiH je sveta dužnost

Povodom 28. godišnjice deblokade Bihaća i Krajine član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović razgovarao je u Bihaću sa komandantom slavnog Petog korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine generalom Atifom Dudakovićem, saopćeno je iz Bećirovićevog kabineta.

Denis Bećirović odao je priznanje generalu Atifu Dudakoviću za ogroman doprinos u borbi za odbranu Republike Bosne i Hercegovine tokom agresije, kao i postratnoj izgradnji odbrambenog sistema Bosne i Hercegovine.

Bećirović je naglasio da su borci Petog korpusa, koji je predvodio general Dudaković, časno branili državu Bosnu i Hercegovinu u vrijeme potpunog okruženja Bihaća i Krajine. On je istakao da je to činjenica koja se mora reći jasno i glasno, jer da nije bilo boraca Petog korpusa Armije RBiH Bihać bi doživio sudbinu Srebrenice.

Sagovornici su naglasili da je od posebne važnosti sada u vremenu mira nastaviti zalaganje za očuvanje nezavisnosti, suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine.

Saglasili su se kako je put države Bosne i Hercegovine u EU i NATO nezaustavljiv proces.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.