Oproštajna posjeta ambasadora

Bećirović – Rao: Unaprijediti bilaternu saradnju BiH i Pakistana

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Islamske Republike Pakistan Akhtara Jamila Raoa. Razgovarano je o uspješnoj bilateralnoj saradnji dviju zemalja i tendenciji njenog unapređenja.

Bećirović je tokom razgovora istakao da su odnosi Bosne i Hercegovine i Islamske Republike Pakistan u kontinuitetu veoma dobri. Naglasio je da Bosna i Hercegovina daje posebnu važnost prijateljstvu sa Islamskom Republikom Pakistan i da će u perspektivi nastojati da unaprijedi bilateralne odnose.

Rao se zahvalio na gostoprimstvu, istakavši veoma dobru saradnju sa članom Predsjedništva BiH Denisom Bećirovićem i njegovim Kabinetom. Najavio je da će zajednički projekti biti nastavljeni s ciljem jačanja prijateljstva između dvije zemlje. Islamska Republika Pakistan pruža podršku Bosni i Hercegovini na polju odbrane, a u planu je realizacija novih projekata iz oblasti zdravstva, obrazovanja, kulture, odbrane i turizma, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.