Bećirović posjetio Hadžiće i Ilidžu: Izmjene Izbornog zakona usvojene u Domu naroda BiH su neustavne i antidržavne

Dr. Denis Bećirović, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH danas je posjetio Hadžiće.

U razgovoru sa građanima dr. Bećirović je naglasio da su HDZ i SNSD još jednom potvrdili da nemaju namjeru poštivati evropske principe izbornog zakonodavstva, zasnovane na jednakoj vrijednosti glasa svih glasača, neovisno o njihovoj etničkoj pripadnosti.

Dr. Bećirović je istaknuo da se ovim činom još jednom potvrdila pogubnost SDA-ovog postupka prilikom formiranja Doma naroda BiH, kada su glasanjem za izbor delegata iz SNSD-a i HDZ-a BiH ovim strankama osigurali većinu u ovom domu i omogućili izglasavanje retrogradnih, neustavnih i antidržavnih zakonskih rješenja.

Prilikom posjete, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine je odao počast palim braniteljima ARBiH, te borcima NOB-a.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.