Čestitku povodom 21. decembra – Dana rudara

Bećirović: Ovaj dan je podsjetnik da je potrebno pružiti još veću podršku za poboljšanje uslova rada rudara

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović uputio je čestitku povodom 21. decembra – Dana rudara.

“Povodom Dana rudara, svim rudarima i zaposlenim u rudnicima u našoj domovini upućujem najiskrenije čestitke. Ovom prilikom izražavam poštovanje prema časnoj rudarskoj profesiji, koja zahtijeva i puno hrabrosti i odricanja. Ne smijemo zaboraviti da komorati svakodnevno rizikuju živote i zdravlje, obavljajući svoj posao u nerijetko teškim uslovima i okolnostima. Stoga, i njihovim porodicama, koje ih čekaju kod kuće, iskazujem duboko poštovanje. Ovaj dan je ujedno podsjetnik da je potrebno pružiti još veću podršku za poboljšanje uslova rada rudara. Svim rudarima želim dobro zdravlje, sreću i uspjeh u radu i u narednom periodu, uz tradicionalni rudarski pozdrav SRETNO!”, navodi se u čestitki.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.