Bećirović: IZ mora dobiti ugovor sa državom BiH

Denis Bećirović je prisustvovao bajramskom prijemu kod Reisu-l-uleme ef. Kavazovića u Carevoj džamiji u Sarajevu.

“Svim muslimanima u Bosni i Hercegovini i svijetu, upućujem najiskrenije čestitke povodom Ramazanskog bajrama, uz želju da praznične dane dočekamo i proslavimo u zdravlju, berićetu i rahatluku sa svojim najbližim i najdražim. Sve religijske objave uče da na ovome svijetu nismo sami, već da dijelimo sudbinu sa ljudima različitih vjera, nacija i kultura. Naše nade i naše muke su zajedničke. Zato nastavimo graditi jedinstvo u različitosti i udružimo se u borbi protiv naših zajedničkih nevolja i muka. Iskoristimo pozitivno bajramske dane da dodatno afirmiramo i ojačamo naše ljudske i duhovne vrijednosti, prijateljske i porodične veze, te međusobnu solidarnost na koju nas Ramazanski bajram poziva.

Bajram šerif mubarek olsun!” stoji u bajramskoj čestitci dr. Denisa Bećirovića.

Ovom prilkom je bitno naglasiti da je od velike važnosti da Islamska zajednica Bosne i Hercegovine dobije ugovor sa Državom Bosnom i Hercegovinom, kao što to imaju i druge vjerske zajednice.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.