Brojne mogućnosti saradnje

Bećirović i ambasador Al-Atija: Potrebno dodatno unaprijediti ekonomske odnose BiH i Katara

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović primio je u nastupnu posjetu novoimenovanog ambasadora Države Katar u Bosni i Hercegovini Mešala Ali Mohameda Abdulaha Al-Atiju kojem je poželio uspješnu diplomatsku misiju u BiH.

Ambasador Al-Atija prenio je Bećiroviću pozdrave emira Države Katar, šeika Tamima bin Hameda Al-Tanija.

Tokom razgovora izražena je spremnost da se dodatno učvrsti dobra bilateralna saradnja, koja je prisutna u kontinuitetu trideset godina. Konstatirano je da su politički odnosi dvije zemlje dobri i prijateljski, ali da je potrebno dodatno unaprijediti i ekonomske odnose.

Između ostalog, naglašeno je da postoje i brojne mogućnosti saradnje dvije zemlje, posebno u turizmu u koji Država Katar želi značajno ulagati u budućnosti. Mogućnosti ulaganja postoje i u oblasti energetike, prehrambene industrije, infrastrukturnih projekata i namjenske industrije.

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović pozdravio je odluku Države Katar o liberalizaciji viznog režima prema državljanima Bosne i Hercegovine, što je omogućilo dobijanje besplatne vize na aerodromu pri ulasku u zemlju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.