Sarajevo

Bećirović čestitao Džumhuru na uspjesima tokom Australian Opena

Zahvaljujući srčanim sportistima poput Vas, identitet i ime naše domovine uspješno se propagira na sportskim terenima širom svijeta, navodi se u Bećirovićevoj čestitki

Slika

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Bećirović čestitao je bh. teniseru Damiru Džumhuru na uspjehu na ovogodišnjem Australian Openu u Melbourneu.

Džumhur je nakon uspješnih kvalifikacija ostvario pobjedu i u prvom kolu glavnog turnira.

– Nakon što ste s tri velike pobjede u kvalifikacijama postali prvi teniser koji se pod zastavom Bosne i Hercegovine plasirao na jedan teniski grand slam turnir, istorijski uspjeh našeg sporta upotpunili ste i današnjom briljantnom pobjedom u prvom kolu turnira u Melburnu. 

Bosna i Hercegovina je država koja svojim istaknutim sportistima, nažalost, ne pruža podršku kakvu oni zaslužuju. Međutim, uprkos izostanku prave sistemske potpore, Vi ste se svojim radom i već prepoznatljivim dostojanstvom sa kojim godinama reprezentujete svoju domovinu, svrstali među vrijedne i svijetle sportske ambasadore Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući srčanim sportistima poput Vas, identitet i ime naše domovine uspješno se propagira na sportskim terenima širom svijeta – navodi se, između ostalog, u Bećirovićevoj čestitki, koju prenosi Sektor za odnose s javnošću PSBiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.