Bećirović: BiH će pamtiti ambasadora Bonda kao jednog od najodanijih prijatelja

Kliford Bond (Clifford G. Bond), nekadašnji ambasador Sjedinjenih Američkih Država u BiH, preminuo je u 77. godini. Bond je u BiH proveo od 2001. do 2004. godine kao ambasador.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović uputio je saučešće porodici preminulog i američkom predsjedniku Džou Bajdenu (Joe Biden).

– S tugom sam primio vijest o smrti nekadašnjeg ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Kliforda Bonda – osvjedočenog prijatelja naše zemlje. Ambasador Bond se, boraveći u BiH u periodu od 2001. do 2004. godine, čvrsto zalagao za nezavisnost, suverenitet i teritorijalni integritet BiH i punu vladavinu prava. Bosna i Hercegovina će pamtiti ambasadora Kliforda Bonda kao jednog od najodanijih prijatelja. Uvažena ekselencijo, Vama, porodici uvaženog ambasadora Kliforda Bonda, njegovim prijateljima i svima koji su ga poznavali i cijenili upućujem izraze dubokog saučešća – navodi Bećirović, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.