Predstavljen kandidat za člana Predsjedništva BiH

Bakir Hadžiomerović u posjeti Kaknju i Visokom

Hadžiomerović je u svom obraćanju istakao kako se svi zajedno moramo probuditi i iskoristiti sve resurse koje imamo, jer samo ujedinjenim snagama možemo promijeniti budućnost svih nas, te još jednom naglasio kako je uvjeren da će SDP BiH opet imati svog člana Predsjedništva BiH

Slika

U organizaciji OO SDP BiH Kakanj  jučer je u Kaknju među velikim brojem simpatizera i aktivista održana sjednica sa glavnom temom  Opći izbori 2014.  na kojoj je predstavljen i kandidat SDP BiH za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, Bakir Hadžiomerović.

Hadžiomerović je u svom obraćanju istakao kako se svi zajedno moramo probuditi i iskoristiti sve resurse koje imamo, jer samo ujedinjenim snagama možemo promijeniti budućnost svih nas, te još jednom naglasio kako je uvjeren da će SDP BiH opet imati svog člana Predsjedništva BiH.

Pored Hadžiomerovića, na skupu su se članovima obratili Munib Husejnagić, premijer Zeničko-dobojskog kantona, Senka Balorda, ministrica zdravlja u ZDK i Mirsad Mešić, predsjednik KO SDP ZDK.

Bakir Hadžiomerović je nakon Kaknja posjetio i Visoko, gdje se družio sa članovima SDP-a, te se u neformalnim razgovorima upoznao s njihovim radom u OO SDP BiH Visoko. Također u sklopu posjete ovim gradovima, Hadžiomerović je obišao fabriku Prevent u Visokom i TE Kakanj, gdje je imao priliku sastati se sa čelnim ljudima ovih kompanija, koji su ga upoznali s poslovnim planovima i proizvodnim procesima.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.