OO SDP BiH Jajce

Bakir Hadžiomerović boravio u Jajcu

Kao što priliči pravom čovjeku „iz raje“, a kako su ga mnogi okarakterizirali, koji razumije svakodnevne probleme građana, gospodin Hadžiomerović nije štedio vrijeme odgovarajući na mnogobrojna pitanja, istovremeno upozoravajući na opasnosti koje su izvjesne ukoliko se ubuduće bude davalo prostora nacionalnim strankama i njihovim liderima.

Slika

Nakon druženja uz kolače dobrodošlice te uručivanja članskih iskaznica novim članovima  iz MZ Vinac, krenulo se u obilazak prirodnih ljepota i kulturnih znamenitosti Kraljevskog grada.

Kao što priliči pravom čovjeku „iz raje“, a  kako su ga mnogi okarakterizirali, koji razumije svakodnevne probleme građana, gospodin Hadžiomerović nije štedio vrijeme odgovarajući na mnogobrojna pitanja, istovremeno upozoravajući na opasnosti koje su izvjesne ukoliko se ubuduće bude davalo prostora nacionalnim strankama i njihovim liderima.

Uvjeren kako su ljudi u Jajcu ipak shvatili da svoju etničku i vjersku raznolikost trebaju  doživljavati kao bogatstvo, umjesto zatvaranja u jednonacionalne torove, obratio se građanima putem lokalnog radija i poslao poruku u kojoj je naglasio nužnost iskorištavanja zajedničkih potencijala i gledanja prema budućnosti u cilju stvaranja jedne sretnije i bogatije zajednice.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.