Bos. Gradiška

Bajramska čestika OO SDP BiH Gradiška

Povodom nastupajućeg Ramazanskog Bajrama Opštinska organizacija SDP BiH Gradiška, upućuju najljepše čestitke svim građanima BiH islamske vjeroispovijesti, kako u domovini tako i u dijaspori.
Posebne čestitke upućujemo članovima i simpatizerima SDP BiH, koji proslavljaju Ramazanski Bajram kao svoj vjerski praznik.

Proslavljajući ovaj veliki vjerski praznik želimo da vjernici islamske vjeroispovijesti radost Bajrama podijele sa svojom porodicom i najbližim prijateljima, drugovima i komšijama, te da obilježavanje protekne u vedrom duhu, uz dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN !


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu