Nikšić

Avaz pravda one koji nisu ništa učinili da zaštite institucije države

Ovdje se radi o pravdanju onoga ko nije ništa učinio i prebacivanju odgovornosti na one koji su pokušavali nešto učiniti na sigurnosti i zaštiti institucija države

Slika

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić izjavio je  za Agenciju FENA  da tekst u Dnevnom avazu, u kojem se kaže da on je bio upoznat na vrijeme da je Dragan Lukač, direktor Federalne uprave policije, 6. februara izdao naredbu o formiranju Štaba za koordinaciju sigurnosnih aktivnosti na prostoru FBiH, dakle, dan prije protesta u Sarajevu, „predstavlja još jedno spektakularno otkriće ovog lista koji piše samo istinu“. 

– Ne znam da li je Avaz sam otkrio tako dobro čuvanu tajnu ili im je u tome trebala pomoć službi Ministarstva sigurnosti. Ovdje se radi o pravdanju onoga ko nije ništa učinio i prebacivanju odgovornosti na one koji su pokušavali nešto učiniti na sigurnosti i zaštiti institucija države. Doduše, možda Ministarstvo sigurnosti nije formiralo krizni štab jer nije dobilo odobrenje od onih s kojima je koordiniralo, a koji nisu iz struktura BiH – rekao je  premijer Nikšić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.