Autoput Sarajevo – Beograd

Pojašnjenje pitanja

U junu 2017. g. ministri saobraćaja Republike Srpske i Federacije BiH razgovarali su o autoputu Beograd – Sarajevo. Prva opcija koja se nameće kao prijedlog je Istočno Sarajevo – Pale – Sokolac – Višegrad, druga opcija je Sarajevo – Pale – Prača – Mesići, dok se SDP BiH zalaže za trasu Sarajevo – Žepče – Tuzla – Brčko – Bijeljina – Beograd.

 

Stav SDP BiH

Mi u SDP-u se zalažemo da građani Sjeveroistočne Bosne i Hercegovine i Tuzlanskog kantona konačno dobiju modernu putnu komunikaciju sa Sarajevom i Beogradom. Autoput Sarajevo – Beograd ne smije zaobići Tuzlu i Bijeljinu. Nezamislivo je da jedan tako važan infrastrukturni projekat zaobiđe najmnogoljudniju regiju u Bosni i Hercegovini.

 

Datum zadnje izmjene: 19.09.2017.

 

Socijaldemokratski stav!

A B D E F H I K M N O P R S T
  • Posts not found
U V Z

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.