Gračanica

Asfaltirana ulica Ahmeta Šiljića

Dana 31.05.2016. godine, asfaltirana je ulica Ahmeta Šiljića u gradskom području.

Trenutno je ovo jedna od ulica na gradskom području Gračanice sa najsavremenijom podzemnom infrastrukturom. Prethodnih godina je zaslugom općinskog načelnika iz grant sredstava obezbijeđen toplovod za ovu ulicu, iz jedine toplane na biomasu u Bosni i Hercegovini, ugrađeni optički kablovi od strane BH Telecoma, kao i infrastruktura kablovskih televizija, te dodatnim grant sredstvima izvršena rekonstrukcija i izgradnja fekalne i oborinske kanalizacije, čime su stvoreni preduslovi i za asfaltiranje ove ulice budžetskim sredstvima.

Prilikom rekonstrukcije i izgradnje oborinske i fekalne kanalizacije, korišteni su materijali  koji ispunjavaju Direktive Evropske unije u pogledu zaštite okoliša, čime Općina Gračanica prednjači u provedbi ekološki prihvatljivih projekata na području Bosne i Hercegovine.

Ukupna vrijednost izgradnje i rekonstrukcije fekalne i oborinske kanalizacije, kao i sanacije asfalta iznosi 60.000,00 KM. Ulica Ahmeta Šiljića je time zasjala posebnim šarmom.

Općinski načelnik se ovim putem zahvaljuje građanima na razumijevanju i strpljenju tokom izvođenja gore navedenih radova.

IZVOR: www.opcina-gracanica.ba

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.