Održana Izvještajno-izborna konvencija

Armin Hebib je novi predsjednik FOM Vogošća

U sali Općine Vogošća je održana Izvještajno-izborna Konvencija Foruma mladih SDP BiH Vogošća.

Konvenciju je obraćanjem pozdravio Predsjednik SDP Vogošća Fuad Abaspahić. On je istaknuo kako je Forum mladih interesni oblik organizovanja od kojeg se očekuje intenzivan rad i doprinos SDP-u.

Dodao je kako je u vogošćanskoj organizaciji FOM uvijek bio primjer aktivizma i predanosti ideji socijaldemokratije.

Novoizabrani predsjednik FOM SDP BiH Vogošća je Hebib Armin, a delegati su izabrali i potpredsjednike Kristinu Petrović i Kenana Buzu, te sekretara Dinu Dizdarevića, kao i Izvršni Odbor.

Hebib se u svom prvom govoru na funkciji predsjednika Foruma Mladih SDP BiH Vogošća zahvalilo delegatima na povjerenju, te istaknuo da mu je velika čast biti predsjednik Foruma Mladih SDP BiH Vogošća.

“Drago mi je što se u ovome sastavu foruma u našim redovima nalaze Kristina, Jasmina i Suzana. Jednom riječi možemo reći da je ovo jedan multinacionalni forum. Što je veoma bitno da smo ispoštovali jedan od glavnih principa SDP-a a to su multietničnost i multikulturalnost. Kao predsjednik foruma zalagat ću se da u prvom planu bude organizacija kao cjelina a ne pojedinci. Trudit ću se da funkcionišemo svi zajedno kao jedan, da stvorimo organizaciju koja cće imati jasne ciljeve i viziju.”, rekao je novi predsjednik Hebib.

Rukovodstvo Foruma mladih SDP BiH Vogošća svjesno je odgovornosti i zadatka koji je pred njih postavljen u narednom periodu i odlučni su da putem promocije SDP-ovih politika “Ostajemo ovdje – plan za mlade” još jednom pokažu da su neizostavan kotač u jačanju SDP-a kao partije, a samim time i jačanju naše države, Bosne i Hercegovine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.