Armin Handžar

Rođen 23.06.1992.godine, u Zagrebu. Osnovnu i srednju elektroenergetsku školu završava u Sarajevu, kao i Master studij na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu gdje stiče zvanje Master Sporta i tjelesnog odgoja.

Živi i radi u Sarajevu, trenutno kao sekretar omladinske škole FK Željezničar, kao i vanjski saradnik turističke agencije Avy Travel. Ranije je imao angažman u plivačkom klubu Bosna, Sportskom savezu Kantona Sarajevo, Fudbalskom savezu kantona Sarajevo, udruženju nogometnih sudija i instruktora KS.

Politikom se bavi od  17 godine života, prošavši interesne oblike organizovanja SDP BiH(Forum mladih) gdje je bio sekretar i član NO FOM SDP Novo Sarajevo,a  bio je predsjednik Osnovne organizacije SDP BiH Željeznička u Novom Sarajevu, te član u dva madata Općinskog i Kantonalnog odbora čiji je i sada član.

Na izbornim listama se našao u tri navrata, prvi put 2016. godine na lokalnim izborima, 2018. na općim izborima, gdje je ostvario izvanredan rezultat sa 12. odnosno 10. mjesta na listama, dok je ove godine na lokalnim izborima uspio ostvariti uspjeh i ući u OV Novo Sarajevo.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu