Arman Zalihić: Saleme vrati tepih i glasove

Na Odluku o izmjeni i dopuni Plana nabavki Grada Mostara za 2021. godinu reagirao je predsjednik Kluba SDP-a u Gradskom vijeću Grada Mostara Arman Zalihić.

Naime, u tom dokumentu između ostalog, planirana je i nabavka tepiha za kancelariju predsjedavajućeg Gradskog vijeća Grada Mostara Salema Marića u iznosu od čak 6.000 konvertibilnih maraka.

– Sramno je da u trenutku kada ispred sebe imamo nerazvojan Nacrt proračuna Grada Mostara u kojem na investicije otpada tek nešto više od 3 milijuna maraka, dolazi do bezobzirnog trošenja novca gdje je za tepih u kancelariji predsjednika Salema Marića predviđeno 6.000 KM. To zorno pokazuje bahatost vladajućih struktura koje očigledno nemaju ni trun morala i razuma.

Ne znamo da li i Marićev tepih leti poput Aladinovog, ali znamo da je poredbe radi UG Zajedno za naš grad za godinu dana dobilo 5.000 KM od Grada, a naši su sugrađani svjedoci koliko građana svakoga dana nahrane –  ističe se u reakciji predsjednika Kluba SDP – a u Gradskom vijeću Grada Mostara Armana Zalihića.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.