Tešanj

Angela Rajkovača predsjednica Foruma žena OO SDP BiH Tešanj

U izbornim aktivnostima, unutar SDPBiH, Forum žena OOSDPBiH Tešanj je, u petak, 02.10.2015. godine, u lijepoj atmosferi, održao svoju Izvještajno-izbornu konvenciju.

Između ostalih pitanja, na Dnevnom redu je bio i izbor 7 članica Predsjedništva, sekretarice, dvije potpredsjednice i predsjednice, koje su, pu funkciji, članice Predsjedništva.

Za predsjednicu je izabrana drugarica Angela Rajkovača, potpredsjednice Jasmina Mularifović i Ajša Brkić, a za sekretaricu Dženaida Subašić.

Konstatovano je da Forum žena provodi veoma korisne aktivnosti u populaciji žena i daje zapažen doprinos SDPBiH, što treba i nastaviti.

Ovim putem želimo im dobro i uspješan rad!

OO SDP BiH Tešanj

                      

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.