Zekerijah Osmić

Ambasador Pakistana u BiH u nastupnoj posjeti Ministarstvu odbrane BiH

Ministar Osmić je ambasadoru Yousafu poželio dobrodošlicu u BiH, zaželivši mu uspješan rad i ugodan boravak u našoj zemlji. „Želim iskoristiti ovu priliku kako bih se zahvalio Vladi i narodu Pakistana na dosadašnjoj pomoći Bosni i Hercegovini

Slika

Ministar odbrane BiH Zekerijah Osmić, sa saradnicima, primio je danas, 28.08.2014. godine, u nastupnu posjetu ambasadora Pakistana u BiH, Nj.E. Muhammad Yousafa.

Ministar Osmić je ambasadoru Yousafu poželio dobrodošlicu u BiH, zaželivši mu uspješan rad i ugodan boravak u našoj zemlji. „Želim iskoristiti ovu priliku kako bih se zahvalio Vladi i narodu Pakistana na dosadašnjoj pomoći Bosni i Hercegovini, kako tokom obnove nakon rata, tako i sada, u donacijama nakon poplava koje su zadesile BiH“, istakao je ministar odbrane BiH Zekerijah Osmić. Ambasadora je upoznao sa angažmanom Oružanih snaga BiH tokom i nakon poplava, učešćem naših jedinica u misijama podrške miru, te naporima koji se čine kako bi se približili NATO integracijama.

Ambasador je naglasio da je ponosan na dobre odnose između BiH i Pakistana te istakao da mu je velika čast što je dobio priliku da služi u našoj zemlji. Posebno je izrazio želju za nastavkom saradnje u oblasti školovanja pripadnika OS BiH u Pakistanu, na njihovim prestižnim vojnim školama i univerzitetima.

Tokom sastanka razgovarali su o dosadašnjoj saradnji i partnerstvu BiH i Pakistana, koja je intenzivna unatoč geografskoj udaljenosti, te mogućnostima unaprjeđenja iste u budućnosti.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.