GO SDP Zenica

Almir Babajić nikada neće preći u SDA

Gradska organizacija SDP BiH Zenica javnosti se obratila povodom sve učestalijih špekulacija iznesenih u javnom prostoru o navodnom prelasku vijećnika SDP-a Almira Babajića u SDA.

„Smatramo se odgovornim, kao i uvijek, iznijeti istinu. Almir Babajić član je SDP-a punih 20 godina i Partiji je pristupio kao maloljetan. Nije do sada, niti će u budućnosti djelovati politički u bilo kojoj partiji/stranci, osim u Socijaldemokratskoj partiji BiH.

Babajić je dio jedinstvenog kluba u Gradskom vijeću, te radi isključivo kao i ostali naši vijećnici, na programskoj orijentaciji SDP-a.

Političke protivnike moramo razočarati i poručujemo im da lažima i spinovanjem samo jačaju SDP. Iza nas stoji poštenje i predan rad, a razni pokušaji neosnovane diskreditacije ostat će samo to – pokušaji. Smrt fašizmu, sloboda narodu!“, navodi se u saopštenju.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu