Alen Selimović

Rođen je 07.09.1971.godine. Zaposlen od 1997. godine u JP RTV BPK Goražde na radnom mjestu snimatelj, a nakon toga na radnom mjestu Marketing agent, gdje i danas radi.

Predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Goražde II, kao i predsjednik OO SDP Goražde. Član Glavnog odbora SDP BiH, član Udruženja UABNOR Goražde i Udruženja za razvoj slobodnog društva “Pozitiva” iz R.Hrvatske.

Diplomirao na Nastavničkom fakultetu smjer Geografija-Historija i stekao zvanje astavnika geografije i historije. Nakon toga upisuje i studij prvog ciklusa na studijskom programu Javna uprava na kojem je stekao zvanje Diplomirani ekonomista-Javna uprava.

Pobornik sam zaštite rijeke Drine od izgradnje HE, za što ću se u ovom mandatnom periodu i zalagati. Tokom poslova snimatelja na RTV BPK snimio sam desetine i desetine dokumentaraca, putopisnih reportaža, a posebno sam imao senzibilitet prema snimanju socijalno ugroženih porodica, boračkih populacija, raseljenih i prognanih, pošto sam smatrao da i na taj način mogu pomoći u njihovim rješavanjima problema i prava na normalan i dostojanstven život koji svaki čovjek zaslužuje.

Također veliki broj emisija o očuvanju prirode i kulturne baštine.

Član SDP-a BiH od 1999.godine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.