Mirsad Mešić

Aktuelni ispadi Dodika i reakcije Izetbegovića spadaju u njihov politički ambijent

Novi politički rat Milorada Dodika i Bakira Izetbegovića dobrodošao je i jednom i drugom – stav je opozicije i političkih analitičara u BiH. Dodik i Izetbegović pale novi politički požar u koga bi mogli da se uključe Tužilaštvo BiH i Međunarodna zajednica.
Formalni povod je Dodikova izjava u Bratuncu kada je, govoreći o djelovanju islamskih fondacija u BiH, naveo da im je cilj da ponovo „okupiraju Drinu“, što je Izetbegović protumačio kao izazivanje nacionalne mržnje.

Šef Kluba poslanika SDP u PS BiH Mirsad Mešić smatra da „aktuelni ispadi Dodika i reakcije Izetbegovića“ spadaju u njihov politički ambijent, jer oni drugačije i ne znaju da komuniciraju.

„Nijedna priča koja ne vodi dogovoru neće nam donijeti ništa dobro. Ne znam da li su ikada sjeli i utvrdili šta je minimum ciljeva koje treba da provode. Osuđujem svako ponašanje bilo kog funkcionera koje dovodi do komplikacija, jer to ne doprinosi dobroj atmosferi u BiH već samo ometa razvoj“ kaže Mešić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.