SDP Grude načelniku Grizelju:

„Ako je Vlada FBiH nelegalna i nelegitimna, i novci koje dobivate od federalnih institucija su nelegalni i nelegitimni“

Pozivamo načelnika Ljubu Grizelja, koji između ostalog kaže da su Vlada FBiH i njen premijer „nelegitimni i nelegalni“, da kao načelnik Gruda vrati sva ona milijunska financijska sredstva koja su od ove Vlade FBiH i njenih institucija, agencija, fondova i javnih poduzeća u zadnje tri godine pristigla u općinski proračun po različitim osnovama

Slika

Mi u SDP-u Grude smo neugodno iznenađeni  neodmjerenim izjavama načelnika općine Grude, Ljube Grizelja i njegovim politikantskim tvrdnjama o radu Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.

Zbog toga, ovim putem, pozivamo načelnika Ljubu Grizelja, koji između ostalog kaže da su Vlada FBiH i njen premijer „nelegitimni i nelegalni“, da kao načelnik Gruda vrati sva ona milijunska financijska sredstva koja su od ove Vlade FBiH i njenih institucija, agencija, fondova i javnih poduzeća u zadnje tri godine pristigla u općinski proračun po različitim osnovama. 

Pri tome mislimo i na sredstva institucija kao što su Federalni fond za okoliš, Federalna Direkcija za ceste, federalna poduzeća kao što su Ceste Federacije d.o.o Mostar, te sredstva Elektroprivrede HZHB i druga koja ovom prilikom nećemo dalje nabrajati.

Podsjećamo načelnika općine Grude, gospodina Ljubu Grizelja da je čelne ljude ovih federalnih institucija upravo imenovala ova Vlada FBiH koju on smatra „nelegalnom i nelegitimnom“.

Zdrav razum i logika nalažu da ako je Vlada FBiH nelegalna i nelegitimna, onda su i ljudi koji su imenovani od te Vlade „nelegalni i nelegitimni“, a ako su oni „nelegalni i nelegitimni“ onda su svi transferi novca od ovih institucija „nelegalni i nelegitimni“, pa i oni koji se tri godine slijevaju u općinski proračun Gruda.

Isto se tako su i sve aplikacije koje su upućuju od strane općine Grude prema federalnim institucijama „nelegalne i  nelegitimne“, jer se obraćaju upravo takvim institucijama.

Po načelnikovoj logici, on upravo vodi općinu Grude  sa „nelegalnim i nelegitimnim“ sredstvima, uključujući i ovu posljednju tranšu od gotovo pola milijuna maraka  koja je općini Grude uplaćena prije nekoliko dana, pa je logično da u svrhu legalnosti i legitimnosti svog rada odbije te novce.

Spominje načelnik Ljubo Grizelj i navodni „maćehinski“ odnos prema određenim krajevima i narodima, pa ga molimo da zbroji sva ona financijska sredstva i vrijednost projekata koji su implementirani u općini Grude, općini Ljubuški, općini Široki Brijeg i općini Posušje u zadnje tri godine i usporedi sa vremenima kad je u toj Vladi FBiH bio njegov HDZ. Pa ćemo onda vagati tko je otac, a tko maćeha.

                                                                                        

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.