Ako je suditi po početku, kraj će biti očekujući rezultat, a to je jaka BiH-zemlja za sve nas!

Nakon niza pripremnih radnji za predstojeće Izbore u Bosni i Hercegovini, SDP BiH je svoju kampanju otpočeo 8. septembra, u Zenici, nakon čega slijede i predizborne aktivnosti u lokalnim organizacijama.

Osnov izbornih aktivnosti je prezentacija Plana 10 i predstavljanje kandidata SDP BiH na Izbornim listama.
Sa ovim ciljem je OO SDP BiH Tešanj svoju kampanju otpočela 16. septembra u Jelahu.
I same organizatore iznenadio je dobar odaziv, na kome se pojavilo blizo 500 gostiju; članova ali i iznenađujući broj gostiju koji nisu članovi SDP BiH.

 

 

Nakon intoniranja Državne himne predstavili su se kandidati SDP BiH iz  naše organizacije za sve nivoe državne vlasti; Idham Kruško, Nermin Deljkić, Dženaida Subašić, Amil Buljubašić i Vedran Kaser za Skupštinu ZDK, te Almir Brka i Senad Subašić za ZD PFBiH, a za Parlamentarnu skupštinu BiH Ermina Salkičević Dizdarević. Uz kratko, biografsko predstavljanje, svaki od kandidata je prezentovao određenu oblast iz Plana 10.

Posebno, naknadno, obraćanje predsjednika OO SDP BiH Tešanj Senada Subašića, pozdravljeno je od učesnika skupa, a skup je pozdravio i predsjednik KO SDP BiH ZDK Senaid Begić.

Ako je suditi po početku, kraj će biti očekivajući rezultat, a to je jaka BiH-zemlja za sve nas!

 

Komisija za informisanja
OO SDP BiH Tešanj

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.